אם בשבילכם סין היא לא רק מדינה, וזנב סנונית הוא יותר ממונח זואולוגי, ובכלל – אם יש לכם ניסיון קודם בנגרות מסורתית ואתם חושבים שהגיע הזמן לקחת את המיומנות שלכם צעד אחד קדימה – אתם מוזמנים להצטרף לקורס נגרות למתקדמים.
איך זה עובד?
כדי לאפשר לכם להשתתף בקורס מתקדמים ולעשות בו את מה שאתם רוצים וצריכים, בכל קורס מתחילים אנחנו מאפשרים לתלמידים בעלי רקע קודם להשתלב בקורס המתחילים, אבל לעשות פרוייקטים משלכם. לפני תחילת הקורס אתם תקבעו פגישה עם עליזה ובה תשבו לתכנן ביחד את הפרויקט שלכם: זה יכול להיות ארון, שידה, או ספרייה- ויחד עם עליזה אתם תחשבו על פרויקט שמתאים בדיוק לביתכם וליכולות הנגרות שלכם. לאחר שתחליטו יחד על פרויקט ותשרטטו תכנית חיתוכים – אנחנו נביא עבורכם את חומרי הגלם בסדנה, ועליזה תלווה אתכם בתהליך העבודה.
עלות הקורס היא 2300 ₪ בארבעה תשלומים.
*** רישום לקורס יתבצע לאחר שיחה עם עליזה אשכנזי – טלפון 052-3392387 / מייל Alizya89@gmail.com
על המורה:
עליזה אשכנזי היא בוגרת קורס נגרות של משרד העבודה, ובעלת ניסיון של 15 שנה כנגרית. מזה כארבע שנים עליזה מדריכה את קורסי הנגרות (למתחילים ולמתקדמים).
תלמידים ברמת מתקדמים שמעוניינים להצטרף לאחד מהקורסים מוזמנים לעשות זאת בתיאום עם עליזה אשכנזי, ואנחנו נתכנן יחד איתם פרוייקטים מורכבים יותר שאותם הם יבנו במהלך הקורס.
***במקביל לשיעורים הקבועים, לתלמידי הקורס תינתן האפשרות להגיע לסדנה הפתוחה שפעילה במשך 24 שעות בשבוע כדי להמשיך ולצבור ניסיון מעשי בעבודה בעץ, ולהכיר טכניקות עבודה שונות. שעות הפעילות של הסדנה הפתוחה מופיעות באתר מוסללה. עלות הקורס היא 2300 ₪ בארבעה תשלומים.